TEAK-OUTLET


Teak-Outlet MAGAZIJNVERKOOP! De beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen! Ruim 2500m² aan winkelplezier. Een enorme keuze met heel veel voorraad op de Oostzijde 136 in Zaandam. Zo goedkoop: dat vindt u nergens!!!!

Verkoop rechtstreeks uit ons magazijn!
Wij zijn gevestigd op de Oostzijde 136 in Zaandam. Op de ruim 2500 m² aan vloeroppervlakte hebben wij alle soorten teak meubelen op voorraad klaarstaan. Of u nu op zoek bent naar een tafel, stoelen of een salon tafel met bijpassend dressoir, u bent bij ons aan het goede adres.

Eigen import
Al ruim 20 jaar ontwerpen en produceren wij teak meubelen in onze eigen fabriek in Indonesië. Daar zijn wij trots op! Wij kopen zelf ons hout in en werken met locale vakmensen voor de productie van de meubelen. Vanuit ons magazijn leveren wij niet alleen aan particulieren maar ook aan de groothandel. Hierdoor hebben wij een constante aanvoer van nieuwe meubelen en kunnen wij zo de prijs laag houden. Deze combinatie garandeert u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Gerecycled teak hout
Alle meubelen worden gemaakt uit gerecycled teak hout. Hierdoor is er niets hetzelfde en krijgt u het meubelstuk dat u in de winkel uitzoekt. Dus geen verassingen achteraf. Het hout van onze meubelen is oud en gemaakt van natuurlijk gedroogd gerecycled hout. Het is daarom niet uit te sluiten dat het in een enkel geval toch werkt. Wij geven hierop geen garantie. Het is mogelijk om van onze bestaande modellen afwijkende maten te leveren. Indien mogelijk maken wij uw teak meubel in de werkplaats voor u op maat. Mocht dit niet lukken dan laten wij het meubel speciaal voor u maken in Indonesie.

Bezorgen
Wij hebben de grootste voorraad teak meubelen van Nederland en dat betekent geen levertijden! U kunt de meubelen dus direct meenemen. Mocht dit niet lukken, dan kunt u de meubelen ook laten leveren door De Bezorgdienst, tegen van tevoren afgesproken kosten. Deze bezorgkosten dient u direct bij levering te voldoen aan de chauffeur. U kunt voor een prijsopgave bellen met 06 – 21 88 72 07. U bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer indien het meubel terug moet naar ons Magazijn.

Komt u eens langs in ons magazijn op de Oostzijde 136 in Zaandam om ons uitgebreid assortiment te bekijken. Wij zijn u graag van dienst!